A hajánál fogva a földre rántotta és kirabolta a 73 éves nőt a miskolci lépcsőháznál

A hajánál fogva a földre rántotta és kirabolta a 73 éves nőt a miskolci lépcsőháznál
Miskolc – Bűnügyi őrizetbe került az a 19 éves férfi, aki egy 73 éves miskolci nőt kirabolt.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást N. László 19 éves helyi férfival szemben.

A gyanúsított 2017. szeptember 28-án 20 óra 25 perckor egy miskolci lépcsőház előtt a hajánál fogva a földre rántott egy ott lakó hölgyet, majd elvette tőle táskáját és elszaladt. Az idős asszony a támadás következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az elrabolt ritikülben személyes iratok, készpénz, bankkártya és mobiltelefon volt.

n4077465

A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, majd azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt.

N. László gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett a nyomozóknak, az elrabolt értékek pedig, – a készpénz kivételével- hiánytalanul megkerültek.

A bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottal szemben a Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztéssel él előzetes letartóztatásának indítványozására – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

n4077461A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .