boon-sportoldal

2011.09.21. 14:30

Elrajtolt a műfüves bajnokság Kazincbarcikán

Kazincbarcika - Élénk érdeklődés mellett múlt héten elrajtolt az I. Egressy-BorsodChem Kispályás Műfüves Labdarúgó Bajnokság Kazincbarcikán, szerda este pedig már a 2. fordulót rendezik meg.

Kazincbarcika - Élénk érdeklődés mellett múlt héten elrajtolt az I. Egressy-BorsodChem Kispályás Műfüves Labdarúgó Bajnokság Kazincbarcikán, szerda este pedig már a 2. fordulót rendezik meg.A bajnokságot elsősorban baráti társaságok és munkahelyi kollektívák részére hirdette meg a helyi sport és művelődési központ, így például NB-s játékosok nem is indulhattak. Néhány labdarúgó berkekben ismerős arc azért feltűnt a csapatokban, hiszen levezetésképpen, vagy szabadidős jelleggel kiváló program ez a megmérettetés. Az őszi-tavaszi bajnoki rendszerben szervezett viadal versenynapjai a jól tervezhetőség érdekében mindig szerda esténként vannak, ekkor valamennyi csapat 1-1 mérkőzést játszik. Ahogy a bajnokságokban szokás, a találkozókat hivatalos játékvezetők fújják és góllövőlista is van. Az egykori Fő téri kispályás labdarúgótorna új köntösbe bújtatott feltámasztása eddig sikeresnek mondható, hiszen már az első versenynapon jelentős baráti és szurkolói kör buzdította a csapatokat.

A bajnokság menetrendje, a tabellák és az eredmények letölthetők a www.egressy.hu oldalról.

- G. J. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!