Friss hírek

2009.03.23. 14:25

KDNP: Új politika és új parlament kell

<p>Erkölcstelen és elfogadhatatlan, hogy egy demokráciában megakadályozzák az embereket abban, hogy elmondhassák véleményüket - mondta a KDNP frakcióvezetője hétfői napirend előtti felszólalásában. Semjén Zsolt szerint csak egy olyan kormány vezetheti ki az országot a jelenlegi válságból, amely mögött stabil parlamenti többség és társadalmi támogatás áll. Az ellenzéki politikus szerint új politikára és új parlamentre van szükség.</p>

A jelenlegi helyzetben ismét az emberek kezébe kell adni a döntést - mondta hétfőn a KDNP elnöke. Semjén Zsolt szerint a szocialisták a konstruktív bizalmatlansági indítvánnyal ki akarják játszani az államfőt és a választókat is. Az ellenzéki politikus szerint Gyurcsány Ferenc csődbe vitte az országot, kormányának története pedig kudarcok története. Semjén Zsolt azt mondta, hogy államcsőd után immár országcsőd is fenyeget, hiszen szerinte szociális robbanás fenyeget, miközben az önkormányzatok az összeomlás szélén állnak. A politikus szerint a jelenlegi gazdasági válság a neoliberális politika csődje, ezért új politikára és új parlamentre van szükség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!