A győriek elleni hazai meccsre készül az Újváros

Akt.:
A balmazújvárosi tréner, Bekő Balázs bizakodik
A balmazújvárosi tréner, Bekő Balázs bizakodik - © Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – A Mezőkövesd ellen játszott a hétvégén edzőmérkőzést (1–3) az NB II-es Balmaz Kamilla Gyógyfürdő. A klub honlapja Bekő Balázs vezetőedzővel beszélt a meccsről és a következő feladatról.

„Arra tökéletesen jó volt ez az összecsapás, hogy majdnem mindenkit láthassak meccskörülmények között, hiszen eddig még erre nem volt lehetőségem. Igyekeztem körülbelül két egyforma csapatot összerakni, de igazából nem is a felállás, az összeállítás, vagy az eredmény volt a fontos, hanem az, hogy begyakoroljunk dolgokat, meg tudjak nézni egy-két apróságot. Ha pedig összegezni szeretném: még többet is kaptam, mint amit vártam” – fogalmazott a tréner.

Győzelemre törnek

Bekő elmondta, a hét eleje keményebb volt a társaság számára, a hét közepe a frissítésről fog szólni, a hétvége pedig a Győr elleni hazai találkozóról.

„Nekem minden mérkőzés ugyanolyan fontos, és minden mérkőzésen győzni szeretnék! Vasárnap is az eredményesség lesz a legfontosabb, szeretnénk itthon tartani a három pontot.

HBN


Bekő Balázs
Balmazújváros - Bekő Balázs elmondta, nagyon jó szellemiségű társaságot alkotnak játékosai. Éppen két hete, hogy távozott az addigi edző, Horváth Ferenc az NB II-es Balmaz Kamilla Gyógyfürdő éléről, hogy átüljön a Haladás kispadjára. Utódja Bekő Balázs lett, aki azóta már három bajnoki mérkőzésen...