A gyilkos eszköz már megvan

Balla Irma
Balla Irma
Debrecen – A rendőrség hamarosan sajtóközleményben tudatja a nyomozás nyilvánosságra hozható körülményeit a nemrég meggyilkolt Balla Irma ügyében.

A HAON információi szerint a rendőrök megtalálták a gyilkosság eszközét, illetve rengeteg DNS-nyomot és ujjnyomatot rögzítettek. Előbbieket már alapos vizsgálatra küldték a fővárosba.

Vasárnap Halmosi Zsolt dandártábornok, megyei főkapitány találgatásnak minősítette a brutális gyilkosság körülményeiről a sajtóban megjelenteket, így a Blikk információit is, miszerint Balla Irmát egy nő verte agyon laptoppal:


A gyilkosság napján állítólag nők veszekedése hallatszott ki a a Bercsényi utcai ház ablakán, az egyik hang tulajdonosa a képviselőnő volt.

A bulvárlap értesülése szerint Balla Irmát egy notebookkal verték agyon. Kriminálpszichológusok  véleménye alapján az elkövető valószínüleg nő volt, hiszen szerintük csak egy nő képes ilyen brutális cselekedetre, ami előtt valószínűleg önkontrollját is elveszítette.

Mindenesetre látogatóink bíznak az eredményes nyomozásban: villámvoksunkon csaknem kétezren szavaztak, 81 százalékuk biztos abban, hogy elfogják a tettest. Ön szerint?

Balla Irma, 1949-2007 


Meghalt egy szentesi fideszes képviselő
64 éves korában, vasárnap elhunyt Zoltai Gábor László szentesi fideszes önkormányzati képviselő – közölte a párt szentesi szervezete. Zoltai a 2006. évi önkormányzati választásokon a Fidesz-KDNP színeiben a voksok 40,72 százalékát nyerte el.

Balla Irma 1998 óta volt önkormányzati képviselő Debrecenben, azaz harmadik ciklusát töltötte a testületben. A mostani ciklusban az önkormányzat oktatási, szociális valamint etikai bizottságában tevékenykedett. Legutóbb a február végi fényesudvari paneltűz kapcsán szervezett adománygyűjtést, illetve segített a tűz károsultjainak.

A Bessenyei György Tanárképző Főiskolán matematika-fizika szakon végzett, majd a Kossuth Lajos Tudományegyetemen szerzett matematika szakos tanári diplomát. Ezt követően megszerezte a Műszaki Egyetem közoktatási vezető szakképesítését is. Előbb általános iskolai, majd középiskolai tanárként dolgozott. 1996 óta rokkantnyugdíjas. Két felnőtt gyermeke van.

Kapcsolódó anyagok:
  • Júniusban választanak új képviselőt
  • Rákbetegségből is felépült
  • Még senkit sem hallgattak ki Balla Irma ügyében
  • Múlt péntek este még bejelentkezett