A gyermekeink jövőjéről van most szó

Akt.:
Kövér László
Kövér László - © Fotó: Kozma István
Miskolc – Sorsdöntő választásról beszélt Kövér László Miskolcon.

„Sokkal nagyobb a tét, mint hogy ki fog kormányozni az elkövetkező négy évben, a jövőnkről, gyermekeink jövőjéről döntünk – mondta Csöbör Katalin országgyűlési képviselő szerdán Miskolcon, az ITC Konferencia Központban tartott lakossági fórumon, amelyen meghívására részt vett Kövér László, az Országgyűlés elnöke is.

kover_laszlo_forum_itc_07

Hozzátette: amikor a nemzet megosztott volt, akkor fordulhatott elő Trianonban, hogy elveszítettük az ország kétharmadát. Most egész hazánkat elveszíthetjük, így mindenkinek történelmi felelőssége van.

kover_laszlo_forum_itc_12

– Azok az országok, birodalmak, amelyek nem tudták megvédeni a határaikat, eltűntek a történelem süllyesztőjében. Egyre csak jönnek a bevándorlók, miközben a belső ellenséggel is meg kell küzdenünk – jegyezte meg a képviselő.

kover_laszlo_forum_itc_13

Kövér László szólt arról, hogy korábban, más demokráciákban nem volt igazán nagy tétje a választásoknak, minden oldal igyekezett adni az állampolgárainak valamilyen módon. Hazánkban azonban mindig sorsdöntő a választás.

kover_laszlo_forum_itc_15

– Ilyen gyenge szellemi és erkölcsi kvalitású ellenzéke még nem volt az országnak – jegyezte meg, hozzátéve, ha csak a kormányzásról lenne szó, akkor is egyértelműnek kell lennie az embereknek, hogy kire kell szavazni, de ennél sokkal többről van most szó április 8-án.

Eredményes nyolc év

– Az első négy évben visszarántottuk az országot a szakadék széléről, a második négyben pedig olyan gazdasági eredményeket értünk el, amit a rendszerváltás óta eltelt 28 év alatt senki – mondta a házelnök. Az ellenzéki erőket sorra véve kijelentette, egyikük sem alkalmas önmagában sem a kormányzásra, ha pedig összeállnak, abból semmi jó nem sül ki. Avagy – idézte fel Gyurcsány Ferenc szavait – „abból csak káosz lehet”. Éppen ezért arra kért mindenkit, hogy beszéljenek másokkal is, és mondják ezt el nekik.

ÉM