A füstbomba is előkerült a DVTK nyílt edzésén

Akt.:
Az előtérben a játékosok, a háttérben a szurkolók „egyik” füstbombájának felhője
Az előtérben a játékosok, a háttérben a szurkolók „egyik” füstbombájának felhője - © Fotó: Ádám János
Miskolc – Több mint 150 drukker látogatott el szerdán Diósgyőrbe, az egyik edzőpályához, ahol szokásos tréningjét tartotta a DVTK NB I-es labdarúgócsapata. Bár a foglalkozások zárt körűek, most lehetőség nyílt a szurkolóknak betekinteni a kulisszák mögé – az utolsó két fontos bajnokit megelőzően.

Bár évekkel ezelőtt minden edzés „teljesen nyitott” volt a szurkolók számára Diósgyőrben, bárki bármikor megnézhette a csapatot, mostanság már az a divat, a trend (nem csak a DVTK-nál), hogy a foglalkozások nem nyilvánosak, igaz, a kerítésen kívülről, kicsit távolabbról nem tiltják az érdeklődőknek, hogy a tréningbe beletekintsenek.

edzes-02-aj

Szerdán azonban, egy délutánra engedélyt kaptak a drukkerek arra, hogy a vonalak mellől kövessék a pályán zajló eseményeket, elsősorban azzal a célzattal, hogy jobban összekovácsolódjanak a szimpatizánsok és a játékosok a két, nagyon fontos NB I-es találkozó előtt.

A lehetőséggel kétszáznál is többen éltek, köztük az ultrák, akik füstbombát is bevetettek ezen alkalomból.

edzes-10-aj

Sok százan kelnek útra

A klub eközben hivatalos csatornáján azt közölte, hogy a szombati MTK Budapest elleni idegenbeli összecsapásra – szerda reggelre – elfogyott az összes belépőjegy a vendégszektorba, ami 703 bilétát jelent. A fővárosiak tájékoztatása szerint a DVTK szurkolói ugyanakkor korlátozott számban a hazai szektorokba is vásárolhatnak tikettet.


Ön szerint mi lesz az MTK Budapest vs. Diósgyőri VTK mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


edzes-06-aj

Negyvenkilencnél tart

Hír még ugyancsak az Andrássy útról, hogy szerződést hosszabbított a klubbal a saját nevelésű hátvéd, Eperjesi Gábor. A 23 esztendős futballista kontraktusa idén június 30-ig szólt, ám ezt a felek megtoldották, hogy mennyivel, azt nem jelentette be a Diósgyőr. Eperjesi még 2011. április 30-án mutatkozott be a piros-fehérek felnőttcsapatának a Vác elleni NB II-es találkozóján, azóta azonban már 49 első osztályú meccsen is lehetőséget kapott.

ÉM