A Fradinál vizitál a Derecske KK

Derecske – Öt tréning mellett négy újabb edzőmeccs szerepel Köstner Vilmos e heti edzésnaplójában, azaz ezen a héten sem pihennek a babérjaikon a Tajtavill-Derecske KK női kézilabdázói.

Mindeközben az esetleges kilométerhiányukat is leküzdhetik Kerekiék, hiszen előbb, szerdán 16 órától a fővárosban lépnek parkettre, majd szombaton és vasárnap Békéscsabára utaznak egy kétnapos tornára.

A szerdai fellépésre ráadásul nem is akármilyen ellenfél ellen kerül sor, hiszen a bajnoki címvédő Budapest Bank-FTC vendégségében vizitál a gárda.

A hét végén aztán következhet a derecskei Speed ’99-kupa folytatása, immár Békéscsabán. A résztvevők ugyanazok a csapatok lesznek, akik két héttel ezelőtt Derecskén is szerelést öltöttek, azaz a házigazda City Line Békéscsabai NK, a Vasas, a Vác, no és természetesen a Köstner alakulat.

Mozgalmas napok várnak tehát a társaságra, amellyel kapcsolatban jó hírnek számít, hogy a hetek óta maródinak számító Kocsik Viktória is bekapcsolódott immár a közös munkába, mint ahogy a múlt héten kisebb sérüléssel bajlódó Rácz Emese és Flaska Mónika is teljes intenzitással készül a szeptember 2.-ai rajtra.

Címkék: , ,