A Fradi is nyert Diósgyőrben

Zsinórban a hatodik bajnoki meccsén maradt pont nélkül a már kiesett Diósgyőri VTK labdarúgócsapata az NB I-ben.

Az élvonal 28. fordulójában a piros-fehérek a Ferencvárosi TC csapatát fogadták. A két együttes összecsapására talán még soha nem voltak ilyen kevesen kíváncsiak, a vendég szektorban több száz néző jelenléte jelezte, hogy a zöld-fehérek járnak jobb úton, a hazai oldalon az ultra szektor ezúttal is rendkívül szellős volt. A diósgyőri hangulatfelelősök ezúttal a Napos oldal bal sarkán, a vendég szektorhoz közel, az ACAB zászló mögött állók voltak, nekik sikerült ezen a délutánon belelkesíteni az ezen az oldalon helyet foglaló drukkereket. A két csapat az első félidőben, küzdelmes, de biztonságos játékot igyekezett játszani, a nem túl sok helyzet közepette a hazaiak előtt adódott az első nagy ziccer, de ezt Roszel elhibázta, a félidő hajrájában a sárga eső után, amit a játékvezető osztott ki (akadt közte egy-két furcsa is), Radosnak is akadt védenivalója. A második játékrész elején hamar gólt szerzett a Ferencváros, egy immár szokásosnak mondható diósgyőri nagy védelmi hibából. A folytatásban az élete első meccsét játszó, csereként beállt Illés pörögte túl a kellő fordulatszámot, nagy igyekezetében 18 perc alatt két sárgát szedett össze, és a másodikkal egy időben egy pirosat is. A 10 főre fogyatkozott hazai csapattal szemben akadt néhány ziccere a vendégcsapatnak, de ezeket elhibázták, míg a DVTK erejéből azért futotta egy-két támadásra. A meccsen két érdekesség is történt a ziccereken kívül: Tóth B-t lecserélése után egyből kiállították, mert miután elhagyta a pályát megsértette az első számú játékvezetői asszisztenst, amiért ő is piros lapot kapott, de értelemszerűen ettől nem lettek kevesebben a ferencvárosiak, hiszen Lipcsei már beállt helyette. Utóbbi labdarúgóval kapcsolatos a másik érdekesség, a Kazincbarcikáról indult középpályás 646. alkalommal lépett pályára bajnoki meccsen a zöld-fehér együttesben, ezzel beállította a legendás Sárosi György rekordját. A hazai csapat produkciójáról annyit, hogy az elmúlt hetekkel ellentétben most nem, hogy nem szólt a fütty, de a már kiesett csapat játékosai tapsot kaptak a drukkerektől, és ha nem is minden torok üvöltötte tiszta erőből, de azért hallani lehetett, hogy: “Szép volt fiúk!”


Lokisták is verekedtek

naplo | 2010.05.15 18:12
Összeverekedtek a Fradi és a Loki szurkolói szombaton kora délután az M3-as autópálya geleji pihenőjénél – közölte Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Debrecen és Fradi szurkolók verekedtek össze Gelejnél

fuggetlen | 2010.05.15 18:06
Többen megsérültek abban a verekedésben, amely a Ferencváros, valamint a Debrecen futballcsapatának szurkolói között tört ki szombaton délután az M3-mas autópálya geleji pihenőjénél.

Edzői nyilatkozatok a DVTK-FTC után

boon | 2010.05.15 17:18
“A legutóbbi, Paks elleni mérkőzéshez képest támadásban akartunk előrelépni, úgy érzem ez sikerült, többet produkáltunk annál” – nyilatkozta Benczés Miklós a DVTK-FTC meccs után.

DVTK vs. Ferencváros élőben a BOON-on!

boon | 2010.05.15 16:59
A Diósgyőri VTK labdarúgócsapata a Ferencvárosi TC együttesét fogadta a labdarúgó NB I. 28. fordulójában Miskolcon, a Diósgyőri Katlanban szombaton 15 órától! A találkozóról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!További hírek a boon-sportoldal kategóriából