A fonyódi lett a legszebb Balaton-parti vasútállomás

Fonyód nyerte a balatoni állomások tisztasági és virágosítási versenyét – közölte a MÁV Zrt. szerdán.

A versenyen 9 állomásfőnökség több mint 70 állomásának és megállóhelyének munkavállalói vettek részt, akik önerőből szépítették környezetüket. A zsűri egyébként meglepetésszerűen kereste fel az egyes helyeket, és a gondozottság mellett odafigyeltek az udvarias kiszolgálásra és az információs felületek karbantartására is.

A vasúttársaság nyár elején hirdetett versenyt a balatoni állomások között. A cél az volt, hogy a munkavállalók saját kezdeményezésre tegyenek a tisztább, gondozottabb állomásokért. A közlemény szerint ezzel az utasok is sokat nyertek, mert rendezett, virágos állomásokat kaptak a legvonzóbb hazai turisztikai térségben.

Az öttagú zsűri bejelentés nélkül kereste fel a résztvevő állomásokat. Pontozták az udvarias kiszolgálást, a tisztaságot, a virágos környezet gondozását, a menetrendek és információs táblák karbantartását, az utasforgalmi területek rendben tartását, valamint azt, hogy a verseny kezdetétől a végéig mekkora volt a változás.

A fonyódi vasútállomás nyert végül, amelynek dolgozói 400 ezer forintot költhetnek csapatépítésre, állomási beruházásra vagy eszközbeszerzésre.
– Független Hírügynökség –
hirdetés


hirdet�s