A film, amire milliók várnak: szinkronosan is odavág az új Tarantino-mozi előzetese

A film, amire milliók várnak: szinkronosan is odavág az új Tarantino-mozi előzetese
© Forrás: YouTube / InterCom
Egy vadonatúj Quentin Tarantino-filmre a szakma és a nagyközönség egyaránt felkapja a fejét: az elképesztő szereposztással készülő Volt egyszer egy Hollywood előzetese végre magyar nyelven is elérhető.

Az alapfelállás – melynek részleteibe az előzetes nem nagyon megy bele – szerint egy munka nélkül maradt, westernsorozatából kikerült színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. A ’60-as évek végén játszódó sztoriban feltűnik még többek között Margot Robbie, Al Pacino, Tim Roth, Damian Lewis és Kurt Russell is, de a szokásos Tarantino-féle sztárszereposztás mellett valószínűleg az egyedi humor és fröccsenő vér sem marad majd el.

A magyar bemutató dátumát érdemes felírni a létező összes helyre: augusztus 8.

Forrás: YouTube / InterCom


Már egy ideje tudni lehet, hogy készül Quentin Tarantino 9. mozifilmje, amiben nem kisebb nevek szerepelnek, mint Brad Pitt, Leonardo DiCaprio vagy Margot Robbie. Az első trailer nem sokat árul el a történetről, de az látszik, hogy a Volt egyszer egy Hollywood hozni fogja a Tarantino-filmek megsz...