A Fidesz szerint "marhaság" az ingyenes BKV ötlete

A Fidesz szerint Horváth Csabának és az MSZP-nek 4, illetve 15 éve volt arra, hogy megvalósítsa programját.

Szûcs Somlyó Mária, a párt fõvárosi sajtófõnöke szombati közleményében azt írja a BKV ingyenessé tétele kapcsán, hogy “ilyen marhaságot legutóbb Horn Gyula miniszterelnök mondott, aki ingyen repülõjegyet ígért a nyugdíjasoknak”.

A Fidesz szerint a budapestiek látják és tapasztalják, hogy az MSZP eddigi ígéreteibõl hazugságok és korrupciós ügyek sorozatai lettek. A párt fõvárosi sajtófõnöke a BKV ingyenessé tételérõl azt írja: “ilyen marhaságot utoljára Horn Gyula miniszterelnök mondott, – a hatalom megtartása érdekében – amikor a nyugdíjasoknak ingyen repülõjegyet ígért”. A párt emlékezteti Horváth Csabát, az MSZP fõpolgármester-jelöltjét, hogy alig egy hónapja kormánybiztosként szerzõdésben vállalta, hogy a BKV-nak nyújtott állami támogatás fejében évrõl évre legalább az infláció mértékével emelik a tarifákat.

Horváth Csaba szombaton a párt majálisán jelentette be, hogy 2013-ig fokozatosan díjmentessé tenné a BKV-t a fõvárosiaknak. Az MSZP fõpolgármester-jelöltje a tömegközlekedési vállalatot a környezetvédelmi zónák fizetõssé tételébõl és a parkolási díjakból finanszírozná.
– Független Hírügynökség  –

Címkék: ,