A Fidesz benyúlt a Jobbik zsebébe

Akt.:
A Fidesz benyúlt a Jobbik zsebébe - illusztráció
A Fidesz benyúlt a Jobbik zsebébe - illusztráció
Miskolc – „Mit csinál Jakab Péter munkaidőben, amíg más ember dolgozik?” – tette fel a kérdést hétfői sajtótájékoztatóján Soós Attila, a Fidesz miskolci frakciójának vezetője.

Aki szerint Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője a februári testületi ülésen nem tudott válaszolni arra, hogy miképpen fizeti a több milliós banki tartozását, ha vagyonbevallása szerint, egy forint fizetése sincs. „Munkahely nélküli önkormányzati képviselőként, szülőként, vajon milyen példát nyújt a választópolgároknak, a gyerekeknek?” – tette fel a kérdést a frakcióvezető.

Jakab Péter válasza

„Soós Attila, a Fidesz frakcióvezetője nem tudja elképzelni, hogy a 120 ezer forintos tiszteletdíjamból és a feleségem pedagógus béréből három gyermeket nevelve, hogyan tudjuk törleszteni a lakáshitelünket” – reagált az anyagi helyzetét firtató kérdésre Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője. „Nos, pont úgy, ahogy az átlag miskolci, aki szintén ennyiből, vagy ennél még kevesebből kénytelen ezt megtenni. Amikor a fideszes frakcióvezető ezen megdöbben, valójában azt bizonyítja, el sem tudja képzelni, hogyan is élnek az átlagemberek, mégis róluk akar dönteni a városvezetés tagjaként. A másik kérdés, ami foglalkoztatja Soós Attilát, mit csinálok munkaidőben. A válaszom: igyekszem megdolgozni a képviselői tiszteletdíjamért” – fogalmazott Jakab Péter.

ÉM


A miskolci önkormányzati képviselők 2015. évre vonatkozó vagyonnyilatkozatai

Miskolc – Az országgyűlési képviselőkkel egy időben az önkormányzati képviselőknek is nyilatkozniuk kellett vagyonukról. Ez Miskolcon is megtörtént, a város honlapján már olvashatók a január 31-i határidővel leadott bevallások. Mint minden évben, az idén is közöljük a részletes listát.
0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s