Győzelemmel kezdett az Aluinvent-DVTK a kolozsvári tornán

Miskolc - Az Aluinvent-DVTK női kosárlabdacsapata csütörtöktől szombatig négycsapatos felkészülési tornán vesz részt Kolozsváron.

Miskolc - Az Aluinvent-DVTK női kosárlabdacsapata csütörtöktől szombatig négycsapatos felkészülési tornán vesz részt Kolozsváron.

A nyitónapon a bolgár Montana volt, pénteken az olasz Vicenza lesz az ellenfél (19.15), az utolsó napon pedig a házigazdák (CS Universitatea Cluj Napoca, szombat, 15.15).

Felkészülési torna (Kolozsvár)

BC Montana 2003 (bolgár) – Aluinvent-DVTK 40–57

(5–19, 11–11, 4–13, 14–20)

Kolozsvár, 50 néző. V.: Ciocan (román), Mateszewska (lengyel), Vanglovskij (litván).

Montana: Radosztina 2, Makarieva 5/3, Ognyanova 4, Rosenova 3/3, Bojkova 8/3. Csere: Burdess 5, Charel 5, Plamenova 2, Ivanova 3, Szokolan, Dimitrova 3/3. Vezetőedző: Sztefan Mihajlov.

Aluinvent-DVTK: Czank (-), Rasheed (19), Szécsi (5/3), Jovanovic (22), Robertson-Warren (2). Csere: Győri (-), Horváth B. (-), Adamecz (2), Bach (-), Gorjanácz (2), Kalocsai (-), Williams (5). Vezetőedző: Miguel de Jesús López Alonso.

- A mai találkozón felkészülésünk egyik állomásaként az volt a cél, hogy a játékosok még jobban megismerjék egymást a pályán. Emellett elsősorban a taktikát gyakoroltuk. Dolgozunk tovább! - nyilatkozta Miguel de Jesús López Alonso a DVTK honlapjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!