A fancsaliak szerint nem először ölt László, korábban a menyasszonyával is végzett

Akt.:
Fancsalon mindenki a 37 éves Anikó meggyilkolásáról beszél. Élettársa nem először ölt
Fancsalon mindenki a 37 éves Anikó meggyilkolásáról beszél. Élettársa nem először ölt - © Forrás: borsonline
Fancsal – Családi tragédia borzolja a kedélyeket Fancsalon. Az alig háromszáz lelkes borsodi községben egy férfi leszúrta az élettársát, majd saját nyaka köré hurkolt kötelet. László nem először ölt – írja a Bors.

A helybéliek szerint gyakran előfordult, hogy borgőzös állapotában elborult P. László agya. A börtönviselt férfi rovott múltjáról mindenki tudott a borsodi településen. László hosszú éveket töltött rács mögött, a fancsaliak szerint még fiatalemberként egy bálban féltékeny lett a menyasszonyára, majd leszúrta a nőt – írja a Bors. De az is megesett, hogy szilveszter éjszakáján rendőrt hívtak a férfi házához, ő pedig fellökte az intézkedő rendőrnőt. László vasárnap este ismét kést ragadott.

– A 61 éves férfi több alkalommal mellkason szúrta 37 éves élettársát, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A férfi ezt követően véget vetett az életé­nek – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ügyben emberölés miatt folyik nyomozás, amely az elkövető halála miatt hamarosan le is zárul. A Borsnak egy neve elhallgatását kérő helybéli úgy nyilatkozott: a mindennapokban kifejezetten kedves emberként viselkedett László.

– Szikszóról költözött ide, az előző kapcsolatából több gyermeke van, már mindannyian felnőttek. Az élettársa, Anikó sem idevalósi. László eredeti szakmája szobafestő, egy ideig dolgozott is festőként, majd különböző alkalmi munkákból tartotta fenn magát. Az önkormányzatnál közmunkásként is dolgozott. Úgy tudom, hogy a menyasszonya meggyilkolásáért nyolc évet ült. Amikor szabadult, próbált rendes emberként élni, és ez egy ideig sikerült is neki. De sajnos szerette az italt, és ha sok alkoholt fogyasztott, könnyen ki lehetett hozni a sodrából – mesélte az asszony a Borsnak. A 37 éves áldozatnak is vannak gyermekei, a helyiek úgy tudják, hogy őket korábban a gyámhatóság elvette a nőtől.

Forrás: borsonlineVideó: Megölte élettársát és magát is a férfi Fancsalon

Videó: Megölte élettársát és magát is a férfi Fancsalon

Fancsal – Családi tragédia Borsodban: megölte élettársát, majd magával is végzett egy férfi Fancsalon. Hogy mi előzte meg a gyilkosságot, nem tudni.

 

 

Családi tragédia Fancsalon: élettársával, majd magával is végzett

Családi tragédia Fancsalon: élettársával, majd magával is végzett

Fancsal – Egy 37 éves asszony és egy 61 éves férfi veszítette életét vasárnap késő este Fancsalon.