Friss hírek

2009.02.28. 14:48

Fidesz: mindegy, kiket jelölnek az MSZP-ben

<p>Teljesen mindegy, hogy a szocialisták kiket jelölnek európai parlamenti képviselőnek, a magyar emberek tudják ugyanis, hogy semmi jóra nem számíthatnak az MSZP-től, amely kudarcot kudarcra halmoz, a reménytelenséget jelenti Magyarország számára, és sem kezelni, sem megérteni nem képes a gazdasági válságot - így reagált közleményében Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője az MSZP Országos Választmányának szombati ülése után.</p>

Az MSZP Országos Választmánya - elfogadva a pártelnökség javaslatát - arról döntött, hogy Göncz Kinga minisztert ajánlja a márciusi kongresszus számára az európai parlamenti lista élére. Őt követi Herczog Edit, Gurmai Zita, Tabajdi Csaba, Hegyi Gyula, Fazakas Szabolcs, Cserey Gyula, Kökény Mihály, Harangozó Gábor, Dobolyi Alexandra és Lévai Katalin az első 11 helyen. A jelenlegi erőviszonyok alapján 7-8 jelölt megválasztására van reális esély, tehát a Kökény Mihály után állók valószínűleg nem befutó helyre kerültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!