A DVTK felcserélte a pályaválasztói jogot a Haladással

Akt.:
A DVTK felcserélte a pályaválasztói jogot a Haladással
A DVTK felcserélte a pályaválasztói jogot a Haladással - © Fotó Homoky György
Miskolc – Az OTP Bank Liga 14. fordulójában a Haladás vendége lesz a DVTK. A pályaválasztói jog felcserélését a DVTK kezdeményezte, melyhez a szombathelyi klub is hozájárult és melyet a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága is jóváhagyott.

A pályaválasztói jog felcserélésére azért volt szükség, mert a DVTK többek között sem Debrecenben, sem Mezőkövesden, sem Balmazújvárosban nem tudja fogadni a Haladást, mivel ebben az időpontban mind a három klub hazai pályán szerepel.

Ennek megfelelően a 14. fordulóban 2017. október 28-án 15.30-kor Haladás – DVTK, az OTP Bank Liga 25. fordulójában pedig DVTK – Haladás találkozó szerepel a menetrendben.

A mérkőzésnek jelen állás szerint a Soproni Városi Stadion ad majd otthont – tájékoztatott a DVTK hivatalos honlapja.Rövidesen tudni szeretnék a DVTK-szurkolók, hogy hová készüljenek
Miskolc - Némi esély arra is van, hogy a DVTK játssza a szombathelyi stadion avatómeccsét. A hazai környezetét stadionjának újjáépítése miatt nélkülözni kénytelen Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának nem minden őszi meccséről lehet biztosat tudni: a piros-fehérek pályaválasztói joguk „elhely...