A DVTK döntetlent játszott

DVTK - Kaposvár
DVTK - Kaposvár
A Diósgyőr együttese a Kaposvár csapatát fogadta a labdarúgó Borsodi Liga 23. fordulójában. A meccsről élőben tudósítottunk.

A legutóbbi Vasas elleni pontszerzés után, itthon is döntetlent játszott a DVTK.

93. perc: Végeredmény: maradt az 1-1.

88. perc: Három percet hosszabbít a bíró. Az utolsó perceket is keményen nyomja a Diósgyőr, az önfeláldozóan játszó kaposváriakon viszont támadás nem tudott áttörni.

82. perc: Az utolsó nyolc-tíz percben sem változik az eredmény. A Kaposvár cserékkel próbálkozik, a Diósgyőrben nincs annyi támadóerő, hogy áthatoljon az ellenfél védőin.

75. perc: Bő negyedórával a vége előtt, még mindig egyenlő az állás.

71. perc: Nagy helyzet még mindig nem volt. Próbálkozik a Diósgyőr, de a szervezett kaposváriakon nem tudnak áthatolni. Néhány bírói ítéletet vitatnak a nézők.

60. perc: A mérkőzés kétharmadánál is a miskolci gárda akarata érvényesül, ám a vezető gólra még várni kell.

56. perc: Továbbra is támadásban a Diósgyőr, szeretnék eldönteni a mérkőzést.

53. perc: a szünet után szinte azonnal megszerezhette volna a vezetést a DVTKDouva passzolt a kaposvári kapu elé, ahol Foxi egyedül tartózkodott, ám a szinesbőrű légiós lövését – amely a jobb alsó sarok felé tartott – Milinte óriási bravúrral megfogta.

46. perc: A hazaiaknál egy csere történt: Halgas helyett Simon játszik a támadósorban. A vendégek mestere nem változtatott.

Az első félidőből hátralevő időben keményen gyűrte egymást a két csapat,  ám az eredmény a félidő végéig változatlan maradt. Igaz akadt néhány bosszantó, rossz passz.

35. perc: Az egyenlítő gól után felpörögtek Vitelkiék.

32. perc: Gyorsan kiegyenlítette hátrányát a Diósgyőr csapata. Foxi a 32. percben kapott jó labdát a 16-oson belül Sipekitől. Kicselezte a kaposváriak kapusát, majd a labdát könnyedén a hálóba rúgta, 1-1.

28.perc: Egy kontrából Oláh és Alves húzott kapura. Utóbbi éles szögből 10 méterről a kapu baloldalát célozta meg, a labda a diósgyőri kapufáról csúszott a hálóba, 0-1.

25. perc: Komolyabb helyzet nélkül zajlik a mérkőzés. Szabadrúgás baloldalról, a vendégek kapusa könnyen lehúzta.

19. perc: Mindkét oldalról kiugrásokat láthatunk, egyébként kiegyenlített a játék.

14. perc: Avendégektől Oláh Lóránt 15 méterről lőtt pár méterrel a kapu mellé.

5. perc: Jobbára a DVTK itrányítja az összecsapást, az ő kezükben van a karmesteri pálca. A piros-fehéreknél a csatársorban Douve mellett Halgas kapott helyett.

Az első percekben: mindkét oldalon egy - egy ziccert láthatott közönség, a DVTK-s Foxi lövését hárította üggyel bajjal a kaposvári kapus.

Mintegy 4000 néző előtt kezdődött el a mérkőzés a diósgyőri stadionban, amely előtt köszöntötték az 500. első osztályú mérkőzését vezető Csank Jánost.

Az összeállítások

Labdarúgó Borsodi Liga, 23. forduló

DVTKKaposvár    1-1 (1-1)

Diósgyőri stadion, 4000 néző, Játékvezető: Vad II. István (Kelemen Attila, Fehér Gyula)
DVTK: Szalma – Hegedűs, Rubint, Sipeki, Farkas, Katona, Sadjo, Vitelki, Foxi, Douva, Halgas.
Vezetőedző: Csank János
Kaposvár: Milinte – Kovácsevics, Zahorecz, Petrók, Pintér, Szakály D., Grúz, Szakály P., Vasiljevic, Oláh, Alves.
Vezetőedző: Prukner László

Csere: Halgas helyett Simon a szünetben, Szakály D. helyett Suljic a 60., Vasiljevic helyett Bojan 76., Szakály P. helyett Ribi a 81. percben
Gólszerző: Foxi a 33., illetve Alves a 28. percben
Sárga lap: Zahorecz a 17., Szakály P. a 79. és Katona a 81. percben