A DK gyászolja az önkormányzatiságot

Miskolc – „Nem születésnapot ünnepelni gyűltünk ma össze, hanem azért, hogy együtt gyászoljunk, osztozzunk a magyar önkormányzatiság pusztulása miatt érzett keserű fájdalmunkban” – hangzott el azon a szerdai sajtótájékoztatón, amelyet dr. Tompa Sándor és Nagy-Korsa Judit DK-s önkormányzati képviselők tartottak.

Hangsúlyozták: „25 éves lenne ma, ha megérhette volna, hogy erős felnőttként betöltse azt a nélkülözhetetlen feladatot, amiért a társadalom életre hívta: ő legyen a demokrácia sarokpontja, letéteményese, őre. Öt esztendővel ezelőtt azonban a hatalom lassú halálra ítélte. Bár megtörten állunk itt, de a reményt soha nem veszthetjük el! Hisszük, hogy a magyar önkormányzatiság egyszer újjászületik, ha mindannyian ezt akarjuk. Tegyünk közösen érte!”

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s