A Diósgyőrt és a Ferencvárost is megbüntette az MLSZ

A Diósgyőrt és a Ferencvárost is megbüntette az MLSZ
Budapest – A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a DVTK-t és az FTC-t is megbüntette szurkolóinak megbotránkoztató magatartása miatt kedden.

A FEB a DVTK – FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek szidalmazása) 100.000 Ft, az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél sportszervezet és játékosainak szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. A két csapat szombati bajnoki mérkőzését a veretlenül listavezető FTC nyerte 2-0-ra idegenben.

A fegyelmi bizottság a Nyíregyháza-Vasas Magyar Kupa-találkozóval kapcsolatban a házigazda szabolcsi klubot visszaesőként 50 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, szintén szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél vezetőedzője és más sportszervezet szidalmazása).

Az OTP Bank Liga 13. fordulójában kiállított diósgyőri Tamás Márkot és békéscsabai Szalai Dánielt egyformán egy bajnoki mérkőzésre tiltották el.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek