A diósgyőriek ismét példát mutatnak

A diósgyőriek ismét példát mutatnak
Miskolc – A Diósgyőr szervezett szurkolócsoportjai az áprilisi sikeres akció után ismét gyűjtésbe kezdtek Kárpátalján élő honfitársaink megsegítésére.

Ukrajna ma a csőd szélén áll, területét, és ezzel nemzettestvéreinket is háború sújtja. Kárpátalján ma is tízezrek rettegnek attól, hogy egy olyan harcba viszik őket, amelyhez semmi közük, nem tudják, hazajön-e a szerettük, mint ahogy azt sem, a gyermekeknek a gazdasági válság okozta nehézségek közepette miből jut majd ennivaló az asztalra. Számunkra ma elképzelhetetlenek azok az állapotok, amelyekkel szembenézni kényszerülnek az ott élők.

Ebben a nehéz időszakban a diósgyőri szurkolók ismét példát mutatnak akkor, amikor gyűjtést szerveznek a Kárpátalján élő magyarság megsegítésére. A Jobbik arra buzdítja nemcsak a szurkolókat de valamennyi miskolci lakost, adományaikkal támogassák a szurkolók kezdeményezését a soron következő mérkőzés előtt, szombat délután a stadion beléptető kapuinál. Üzenjük együtt Kárpátaljára: mi mindenkoron, örökre összetartozunk.

– Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke –

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s