A diósgyőriek biztonságát szolgálják

A diósgyőriek biztonságát szolgálják
Miskolc – Megnyitották Miskolc harmadik rendészeti alközpontját a Bagolyvár épületében.

A Nagyváthy utcai és a Szén utcai rendészeti alközpont után újabb – a városban élők közbiztonságát segítő – iroda nyílt meg hétfőn Miskolcon, a Felső-Majláth-i villamos-végállomásnál lévő Bagolyvár épületében.

Fókuszban a közbiztonság

A körzeti rendészek hétfőn vehették birtokukba a Miskolci Önkormányzati Rendészet legújabb alközpontját dr. Kiss János alpolgármestertől és Hubay Györgytől, az önkormányzat rendészeti bizottságának elnökétől. Köszöntőjében az alpolgármester felidézte, hogy az önkormányzat immár ciklusokat átívelően kiemelt figyelmet fordít a város és a benne élők biztonságérzetének biztosítására. Ennek a folyamatnak kiemelt része a rendészeti alközpontok rendszere.

rendeszeti-alkozpont-avatas02-st

Újabbak lesznek

Hubay György elmondta, hogy a bizottsági ülésen úgy döntöttek, hogy 7-8 rendészeti alközpontra lehet szükség a városban. A meglévő három mellé hamarosan Lyukó és Martinkertváros, valamint Szirma csatlakozhat. Az alközpontok lényegében bázishelyként szolgálnak a rendészek számára, és a lakosság fogadóidőben személyesen itt is felkeresheti problémáival a területi rendészeket, akiknek ezáltal hatékonyabbá válik a munkájuk.

ÉM-SZB
hirdetés


hirdet�s