A diósgyőri ultrák is készülnek a stadionavatóra

Akt.:
A diósgyőri ultrák 2016 októberében így búcsúztak a Diósgyőri Stadiontól
A diósgyőri ultrák 2016 októberében így búcsúztak a Diósgyőri Stadiontól - © Fotó: Homoky György
Miskolc – „Hosszú idő után hazatérünk, így reményeink szerint a szurkolás terén is újra visszavarázsoljuk azt a remek hangulatot, ami jellemezte a miskolci meccseinket, ami miatt az ellenfél játékosai remegő lábakkal érkeztek ide” – olvasható a diósgyőri ultrák közleményében.

Az Ultras Diósgyőr stadionavató közleménye változtatás nélkül:

Minden Diósgyőr szurkoló és köztük természetesen mi is nagyon vártuk az új stadionunk átadását. Sajnos azonban az ismert okok miatt a Szervezett Csoportok bojkottot hirdettek. Ezek a dolgok soha nem jönnek jókor, és mindig csak az egymásra mutogatás és a megmagyarázás megy, ezekkel már rég tele a padlás. Azonban ez a meccs, ez az esemény RÓLUNK, szurkolókról szól. Ez egyedül a mi ünnepünk, így a Tábor szervezetten jelen lesz a Mezőkövesd ellen, és gőzerőkkel készül, hogy méltó és felejthetetlen avatója legyen az új stadionnak!

Nem a csapatért megyünk, így ebből a szempontból teljesen mindegy, mit játszanak a hétvégén. Nem nekik fogunk szurkolni, hanem a DIÓSGYŐRÉRT, a klubbért, a címerért! Nekünk, szurkolóknak ezek a legfontosabbak!

Stadion avatóról, és az új stadionról:

Hosszú idő után hazatérünk, így reményeink szerint a szurkolás terén is újra visszavarázsoljuk azt a remek hangulatot, ami jellemezte a miskolci meccseinket, ami miatt az ellenfél játékosai remegő lábakkal érkeztek ide. Így szeretnénk néhány fontos információt közölni a kapu mögötti résszel kapcsolatban:

– Az avatón koreográfia bemutatására fog sor kerülni. Bővebb információk később.
– Csak és kizárólag a Capo(k) kezdik el a dalokat, ők irányítják a szurkolást!
– Aki az ultraszektorokba váltja a jegyét, annak kötelessége szurkolni, ha nem teszi előbb-utóbb szurkolni fog, vagy elhagyja a szektort!
Ha valaki azt hiszi, hogy csak azért vesz oda jegyet, mert oda a legolcsóbb, és nézelődhet, bambulhat, az bizonyosan meg fog lepődni!
– A tábor előtt egy új, közös nagy drapi lesz kint a hazai mérkőzéseken, más drapériák ide NEM kerülhetnek ki!

MÁJUS 5-én MINDENKI A STADIONBA!!!

Hajrá Diósgyőr!!!


dvtk_mezokovesd_focimeccs_06
Miskolc - A bérletesek, és klubkártyás netes jegyvásárlók ideje után immár szabad a vásár. Három nap múlva játsszák az avatómeccset az új Diósgyőri stadionban, ahol szombaton 17.00-tól Diósgyőri VTK – Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzést rendeznek. A találkozó előtt 15.30-tól a...

Tizenkét góllal tesztelték az új Diósgyőri stadiont
Miskolc - A Diósgyőri stadion jól vizsgázott, jöhet a május 5-ei Diósgyőr – Mezőkövesd NB I-es bajnoki. 2018. április 26-án valóságossá vált az, ami éveken át beszédtémát szolgáltatott a DVTK labdarúgócsapatának szurkolói körében: megnyitotta kapuit az új Diósgyőri stadion. Két tesztmeccset rende...