Nagyvilág

2010.08.26. 06:21

Hoppá! Zászlórúdba akadt az ejtőernyős katona

<p>Egy egész stadion előtt került kellemetlen-vicces helyzetbe az a katona, aki a mérkőzés előtti bemutató ugráson felakadt a rúdra.</p>

Egy stadionnyi drukker nézte végig a Texas Ranger baseball meccse előtti katonai ejtőernyős bemutatót. Ami végül sokkal nagyobb attrakció lett, mint ahogy arra számítottak volna, ugyanis az amerikai hadsereg egyik katonája az ernyőjénél fogva felakadt az eredménykijelző fölötti zászlórúd végébe. A hadsereg Golden Knight egységében ejtőernyőse egy darabig himbálózott, majd lábával végül sikerült megtartania magát. Néhány perces „küzdelem után”  végül kioldotta az ejtőernyőt és a társai valamint a stadion munkatársainak segítségével megmenekült a furcsa fogságból.

Nézze meg a videót >>>

Néhány karcolást leszámítva a katona testi épsége sértetlen, de valószínűleg az önbecsülésének nem tett jót az eset, bár  végül ő is nevetett a történteken – számolt be a Daily Mail.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!