A Continental 450 új munkahelyet teremt Debrecenben

Akt.:
A Continental 450 új munkahelyet teremt Debrecenben
Hetedik magyarországi gyárát Debrecenben építi fel a Continental technológiai vállalat, mely a magyarországi Continental csoport tizedik lokációja lesz immár: a 100 millió eurós beruházás alapkövének letételére 2018.09.17-én egy nagyszabású rendezvény keretein belül került sor a repülőtér melletti déli ipari övezetben.

Az csúcstechnológiát képviselő okosgyárhoz méltó eseményen számos innovatív és digitális megoldás is helyet kapott: az időkapszulát önműködő kollaboratív robot hozta és helyezte az asztalra, továbbá a résztvevők a virtuális valóság technikájával körbejárhatták a gyár épületét is.

Első debreceni munkatársaink már részt vettek az eseményen: a csapat egy közös képet helyezett el az időkapszulában, amely a Continental négy vállalati értéke – „Bizalom”, „Versenyszellem”, „Cselekvés Szabadsága” és „Egymásért” – közül az „Egymásért” alapértéket, azaz az összetartozást és a csapatmunka fontosságát jelképezte. Munkavállalóink száma azóta is folyamatosan bővül, jelenleg már közel harminc fő formálja a debreceni Continentalnál a mobilitás jövőjét.

A beruházással 450 új munkahelyet teremt a vállalat Debrecenben. A legfontosabb a magasan képzett helyi munkaerő, amelynek biztosítására máris jó kapcsolatot alakítottunk ki a Debreceni Egyetemmel és a helyi szakképzési centrummal. A Continental célja – vezető technológiai vállalatként, a munkavállalók fókuszba helyezésével – nem más, mint hogy a régió legvonzóbb munkáltatójaként valóra váltsuk ügyfeleink mobilitáshoz kötődő álmait.

– PR cikk –