A bukósisak mentette meg a motorost a Bükkben

A bukósisak mentette meg a motorost a Bükkben
A bukósisak mentette meg a motorost a Bükkben - © Fotó: police.hu
Miskolc – Borsod-Abaúj-Zemplén megyében könnyű sérüléssel úszta meg a közúti közlekedési balesetet az a férfi, aki védőfelszerelést használt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. szeptember 1-jén egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

bukk_motoros1

Répáshuta és Eger között közlekedett 2017. szeptember 1-jén 21 óra 30 perckor egy 56 éves sajószentpéteri férfi motorkerékpárjával. A motoros nem az út vonatvezetésének megfelelően választotta meg járműve sebességét, és egy balra-ívelésű kanyarban a szalagkorlátnak ütközött. A baleset során a motort kormányzó férfinak könnyű sérülése keletkezett.

bukk_motoros2

A fenti eseten túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tizennégy esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a motorozók figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására és a szükséges védőfelszerelések használatára a balesetek elkerülése érdekében, hiszen mindenkit épségben hazavárnak.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –