A Borsod Online novemberi összefoglalója

Akt.:
A Borsod Online novemberi összefoglalója
A Borsod Online novemberi összefoglalója
Miskolc – Megtudtuk, hogy hová telepítik a fix traffipaxokat a megyében, bemutattuk a 7 kisgyermekkel magára maradt monoki édesapát, a fekete pénteken tévékért ment a harc Miskolcon, tovább száguldoztunk a retro-vonaton. Mielőtt belevágnánk a nagy karácsonyi rohamba, gyorsan tekintsük át a legolvasottabb novemberi cikkeket.

Végleges: Itt lesznek a fix traffipaxok Borsodban és Hajdú-Biharban

Borsod-Abaúj-Zemplén – Már 86 darab fix telepítésű Véda közúti intelligens kamera felszerelési helyét véglegesítette a rendőrség.

Tragédia: hét kisgyermekkel maradt magára Kertész Sándor

Monok – Egy váratlan tragédia miatt kér segítséget a monoki család.

Orális szex – 6 közkedvelt pozitúra (18+)

Az „Egyszer van Karácsony egy évben” – fejezetből bemutatunk 6 olyan testhelyzetet, melyekkel ünnepet varázsolhatsz szerelmed számára. Tény, hogy ez egy igen perverz Télapó… ám a jó szándék számít, különösen azért, mert a barátodnak egy évig nem lesz része újra ilyen bánásmódban.

Fotók: Ilyen volt Miskolc az 1960-as években

Miskolc – Javában épül a Kilián és a selyemréti lakótelep, már áll a húszemeletes a Szentpéteri kapuban, elkészül az Avas Kilátó, a Lenin Kohászati Művek a megye legnagyobb munkaadója. Varázslatos miskolci fotók a hatvanas évekből.

Kvíz: Felismered a miskolci városrészeket egyetlen retro fotó alapján?

Miskolc – Most aztán kiderül, hogy mennyire ismered a régi Miskolcot! Archív fotókat mutatunk, neked pedig nincs más dolgod, mint kitalálni, melyik városrészben járunk.

Videó: Black Friday Miskolcon – tévékért ment a harc

Miskolc – Komoly könyökléssel indult a Black Friday Miskolcon az egyik hipermarket műszaki osztályán. A pogózás tétje kb. húsz tévé volt – kaptuk a hírt olvasónktól.

Videó: Baltával hadonászott egy férfi a 26-os úton

Miskolc, Sajószentpéter – Pénteken délután a 26-os úton a Sajószentpéterről Miskolc felé haladó oldalon a forgalmat megzavarva, az úttesten sétálgatva baltával hadonászott egy férfi. Az esetet olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette.

Nem volt rablás Miskolcon, a pénzszállító sofőrje lett öngyilkos

Miskolc – „A Szinvapark parkolójában – meg nem erősített információk szerint – megpróbáltak kirabolni egy pénzszállító autót tegnap (csütörtökön – a szerk.) este 20 óra és 20.30 között” – kaptuk a hírt egy a környéken lakó olvasónktól, aki képekkel is illusztrálta a bejelentését.

Kvíz: Egyetlen településfotó alapján el tudod dönteni, melyik borsodi városban járunk?

Mennyire ismered a megyét? Egy kép alapján is tudod, melyik városról van szó? Kiderül. Sok szerencsét!

A leggyakoribb férfihibák az ágyban

A férfiak mindent tudnak a szexről… vagy legalábbis ezt szeretik hinni. Mi viszont annyit mondhatunk, hogy fogalmuk sincs róla. Csend, most éppen írok és nem szabad megjegyzéseket tenned! Amint a férfiak elolvassák, amit írok, azonnal megjegyzéseket tesznek. Hát akkor olvassátok! Lássuk azt a hat hibát, amit a férfiak elkövetnek az ágyban; öröm róluk beszélni!