A bolti partizán és a viperás diák

A bolti partizán és a viperás diák
Boldogkőváralja, Bőcs, Encs, Miskolc – “Majd egyszer kifizetem” – mondta a bolti tolvaj a pénztárosnak, továbbá a napokban újabb mohó mohásokat fogtak el a rendőrök egy iskolába induló diák, pedig viperával csapta le haragosát.


Bolti partizán Miskolcon

Egy bőcsi férfi a napokban betért egy miskolci élelmiszerboltba kalácsot és sajtot tett a kosarába, majd megbontott egy fél literes Partizán névre keresztelt szeszes italt. A pénztárnál közölte, hogy most éppen nincs nála pénz, ezért az általa kiválasztott termékeket majd egyszer kifizeti, és távozni akart. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt indított szabálysértési eljárást a bolti partizánnal szemben.


Viperás diák a Búza téren

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy fiatalkorú fiúval szemben. Az adatok szerint az elkövető még szeptember 21-én reggel hét órakor a miskolci Búza téren teleszkópos bottal megverte haragosát. A két diák éppen iskolába tartott, amikor szembe találkoztak egymással, majd a támadó egyből ütlegelni kezdte a másikat, aki könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.


Miskolci telefonbetyár

Egy miskolci férfi el akarta adni mobiltelefonját, azonban a tranzakció végén pénz és készülék nélkül maradt. Az eladó ugyanis megbízta alkalmi ismerősét, hogy kapcsolatai révén segítsen neki értékesíteni a készüléket. A közvetítő azonban sem a pénzt sem a készüléket nem vitte a megbeszélt helyre és időpontban. A Miskolci Rendőrkapitányság sikkasztás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az elkövetővel szemben.


Mohó mohások

Újabb moha tolvajokat fogtak a rendőrök Boldogkőváralján. Egy 34 éves nővel és egy 36 éves férfival szemben folytat nagyobb értékre elkövetett lopás miatt eljárást az Encsi Rendőrkapitányság. Az elkövetők a település közelében lévő erdőből gyűjtötték be a majd 101 kilogrammnyi mohát, ezzel közel 300 000 forintos kárt okoztak a tulajdonosnak. Az Encsi Rendőrkapitányság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni az ügyet. 

– B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda –


Viperával verte haragosát a miskolci diák

fuggetlen | 2010.09.24 13:04
Miskolc – Felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy miskolci diákkal szemben. A fiatalkorú fiú viperával ütötte haragosát, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

Ismét mohatolvajokat fogtak Borsodban

fuggetlen | 2010.09.24 12:54
Boldogkőváralja – Újabb mohatolvajokat fogtak a rendőrök Boldogkőváralján. Egy 34 éves nővel és egy 36 éves férfival szemben folytat nagyobb értékre elkövetett lopás miatt eljárást az Encsi Rendőrkapitányság. Tettükért akár öt évet is kaphatnak.