A BOKIK és a Lions Clubok jótékonysági bálja

Akt.:
A BOKIK díjazottjai és a díjakat átadók: Cseh Zoltán (balról), Bihall Tamás, Koós Józsefné, Dunai Péter, Csebi Attila és Koncz Ferenc
A BOKIK díjazottjai és a díjakat átadók: Cseh Zoltán (balról), Bihall Tamás, Koós Józsefné, Dunai Péter, Csebi Attila és Koncz Ferenc - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – A Kárpátalján élő rászorultakat és az Erzsébet Hospice Alapítványt támogatták a szervezők.

A BOKIK a miskolci Lions Clubokkal közösen idén is a miskolci Zenepalotában rendezte meg a hagyományos farsangi jótékonysági bálját az elmúlt hétvégén szombaton.

A vendégeket Szabó Balázs orgonaművész, 2015 Miskolci Múzsa díjasának játéka köszöntötte, majd Bihall Tamás, a BOKIK elnöke – aki egyben az Első Miskolci Lions Klub soros elnöke is – és Dunai Péter, az MKIK főtitkára üdvözölték az érkezőket, ezzel megnyitva a bált.

bokik-lions-bal22-st

Elismerések, dicséretek

Hagyományosan mindig egy város a díszvendég, ezúttal Szerencsé volt a cím. A hegyal­jai város polgármestere, Koncz Ferenc külön is köszöntötte a vendégeket.

A bál fontos eseménye volt a kamarai elismerések átadása. Három kategóriában négy díjazott vehette át az elismeréseket. A BOKIK Támogatói Díját kapta Pelczné dr. Gáll Ildikó, az Európai Parlament alelnöke. Vállalkozói Díjat vehetett át Koós Józsefné, a Mályinkai Pálinkafőzde tulajdonosa és Csebi Attila, a CS-KER Tranzit Kft. ügyvezető tulajdonosa. Cégvezetői Díjban részesült Cseh Zoltán, a Colas Északkő Kft. ügyvezetője.

bokik-lions-bal32-st

A Lions Clubok Magyarországi Szövetségének Kormányzója most miskolci, István Zsolt személyében, aki az Első Miskolci Lions Klub tagja. Kormányzói dicséreteket és okleveleket adott át dr. Nyiry Attilának, aki a klub pénztárnoka lassan egy évtizede, és Falucskay Attilának, aki a tagság fiatal nemzedékéhez tartozik és kiemelkedően sokat tesz a karitatív célok eléréséért. Külön köszöntötték a Lions díszvendégét, a Finnországból érkezett Világi Istvánt és feleségét, akik a miskolci klubot alapító 56 éves vammalai finn anyaklub aktív tagjai.
bokik-lions-bal36-st

Sorszámozott palack

Szerencsi Bonbonier címmel a díszvendég város ajándékműsort is hozott az elmaradhatatlan szerencsi csokikon és a jó borokon kívül. Ringer István, a tárogató mestere, és a Hajnali Néptáncegyüttes kápráztatták el a nagyérdeműt. Utánuk következtek a színpadon a sztárvendégek: Marót Viki és a Nova Kultúr.

bokik-lions-bal41-st

A jótékonysági tombola bevételét a Kárpátalján élő rászorultak megsegítésére, valamint az Erzsébet Hos­pice Alapítvány támogatására ajánlották fel a szervezők. Koleszár Péter a Lions második alkormányzója egy különlegességgel támogatta a tombolát: egy olyan borral, amelyet egy Lions akció keretében, a vakok szüretelte hegyaljai szőlőből készítettek, és sorszámozott palackjait jótékonysági célok segítésére kívánja a klub felhasználni.

ÉM

bokik-lions-bal56-st
hirdetés


hirdet�s