A Black Eyed Peas lesz a februári Super Bowl sztárfellépője

A Black Eyed Peas lesz a következő amerikai-futballdöntő, a Super Bowl szünetének sztárfellépője – jelentették be a legnépszerűbb tengerentúli sportesemény szervezői szombaton.

A Grammy-díjas, amerikai együttes február 6-án lép majd fel a Texas-állambeli Arlington Cowboys Stadionjában.

A tengerentúlon minden évben nagy megtiszteltetésnek számít, ha valaki a Super Bowl döntőjének szünetében színpadra léphet, mivel az Egyesült Államok legnézettebb sporteseményének számít az amerikai foci-döntő.

Tavaly a The Who volt a sztárfellépő, akkor rekordszámú, 106,5 millió nézője volt az eseménynek. Korábban a Rolling Stones, Paul McCartney, a U2 és Prince is a Super Bowl szünetének sztárfellépője volt.

Az eddigi legnagyobb botrány 2004-ben volt, amikor Justin Timberlake lerántotta Janet Jackson melltartóját és kivillant az énekesnő jobb mellbimbója. Az énekesek azt mondták, hogy az eset véletlen volt, de a CBS csatornát akkor 550 ezer dollárra büntették, miután nézők százai panaszt tettek. 2008. júliusában végül egy amerikai bíróság úgy döntött: a tévécsatornának nem kell kifizetnie az összeget.

A Black Eyed Peas világszerte az egyik legnépszerűbb együttesnek számít: új albumuk, The Beginning (A kezdet) címmel a jövő héten jelenik meg, erről az első dal, a “The Time (Az idő) “, amely a Dirty Dancing című film főtémájának feldolgozása, már egyre népszerűbb a nemzetközi slágerlistákon.
– Független Hírügynökség –

 További hírek a Nagyvilág kategóriából