Helyi közélet

2015.11.12. 15:24

Kitüntetések a Szociális Munka Napján Miskolcon

Miskolc - Szerdán ünnepelték a Szociális Munka Napját a miskolci városházán és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság megyei kirendeltségén is.

Miskolc - Szerdán ünnepelték a Szociális Munka Napját a miskolci városházán és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság megyei kirendeltségén is.


Kitüntetettek listája

A Szociális Munka Napja alkalmából rendezett ünnepségen kitüntetéseket adtak át a városházán a szociális szféra dolgozóinak.

A kitüntetettek névsora:

B. Varga Erzsébet, Berki Attila, Bodnárné Túróczi Andrea, Csapó Györgyné, Fridel Andrea, Gálné Ács Mária, Horváth Erika, Juhász Zsoltné, Kocsis-Zsoldos Kitti, Prámerné Orosz Gabriella, Toldi Krisztina, Tóthné Sáfrány Bernadett.


Ünnepséget tartottak a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság B.-A.-Z. Megyei Kirendeltségén is.

Főigazgatói dicséretben részesültek:

Faragó Anna, Sike Ildikó, Pusztaszeri Krisztina, dr. Dobosné Vörös Eleonóra, Molnárné Sárvári Éva.


Elismerő oklevélben részesültek:

Dévay Ferenc, Esztergályos László, Gombárné Gulybán Adrienn, Káldy Zsolt, Katona Tímea, Kissné Bakati Zsuzsanna, Koleszár Endréné,

Kontra László, Makóné Székely Irma, Molnár Judit, Tábori Józsefné, Takács Erika, Tóth Ferencné, Tucsa Gáborné, Varga Lászlóné, Wejnrauch Jánosné.​


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában