Friss hírek

2009.05.26. 16:14

Nyolcvanegy éve házasok

<p>Nyolcvanegyedik házassági évfordulóját ünnepelte kedden Anglia legrégebb óta együtt élő házaspárja. Frank és Anita Milford 1928 május 26-án kelt egybe.</p>

Frank nemrég múlt 101 éves, Anita pedig júniusban lesz 101. Már évek óta egy Plymouth-i idősek otthonában élnek. Frank 60 éves korában ment nyugdíjba, addig a dél-angliai város kikötőjében dolgozott.

Két gyermekük, öt unokájuk és hét dédunokájuk rendszeresen látogatja őket. Idősebbik fiuk, a most 74 éves Frank azt mondja: azért élnek még mindig boldogan együtt, mert mindig tudtak örülni a kis dolgoknak is, és főleg egymásnak.

A házaspár mindkét tagja korához képest jó fizikai és szellemi állapotban van. Az ilyen rekordhosszúságú házasságnak pedig nincs semmiféle "mágikus trükkje", mondják egybehangzóan. Elismerik, hogy néha még ma is összevitatkoznak ezen-azon, de hangsúlyozzák: minden este, lefekvés előtt csókkal és cirógatással búcsúznak egymástól, és ez a fontos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!