A 3. helyen zárt a megyei válogatott

A harmadik legjobb amatőr gárda lett a borsodi
A harmadik legjobb amatőr gárda lett a borsodi - © Fotó: Magánarchívum
Borsod-Abaúj-Zemplén – A győriek nyertek a borsodiak ellen, akik azonban a tolnaiakat megverték.

A hétvégén Pécsett rendezték meg az UEFA Régiós Kupa négycsapatos országos döntőjét. Az eseményen a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei válogatott is részt vett, amely korábban megnyerte a régiós csoportselejtezőt.

Köszöni a szakvezető

A szombati elődöntőben a borsodiak Győr-Moson-Sopron megye együttese ellen léptek pályára, és 3-0-s vereséget szenvedtek. Másnap így a 3. helyért lépett pályára a Koleszár György szakmai vezetése alatt futballozó együttes, amely 2-1-re megverte (a két találatot Marczis Marcell és Kramcsák Dávid szerezte)a másik elődöntőbeli vesztes Tolna megyét, és ezzel a bronzérmes pozícióban végzett.

– Fiatal csapatunk őszinte játékát kihasználva a rutinosabb ellenfél nyert – kezdte értékelését az elődöntővel Koleszár György. – Aki követte a mérkőzés online közvetítését, tapasztalhatta, hogy legalább annyi gólszerzési lehetőségünk volt, mint ellenfelünknek. A második mérkőzésen hátrányból fordítva nyert a csapat, és lett így az ország harmadik legjobb amatőr gárdája. A nagyszerű szereplésért köszönet jár az érintett klubok vezetőinek, játékosainak és a stáb tagjainak.

– ÉM-MI –