A 3-as úton mentettek

Akt.:
A 3-as úton mentettek
© Fotó: Illusztráció - 24.hu
Borsod-Abaúj-Zemplén – A mentőknél az átlagnál magasabb volt a riasztási szám.

Az elmúlt 24 óra történesei kapcsán Dojcsák Dávid, a B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról számolt be, hogy vasárnap egy személygépkocsi és egy kisbusz karambolozott a 3-as számú főúton Hernádszurdoknál.

Mint megtudtuk, az ütközés következtében a kisbusz az út melletti vasúti sínek közelébe csúszott, ezért azt a gönci hivatásos tűzoltók félrevontatták. A beavatkozó egység segítséget nyújtott a helyszín megvilágításában és biztosításában. A balesetben ketten sérültek meg, őket a mentők elszállították.

Üveges Csaba, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa a vasárnap kapcsán 180-200-as riasztási számról számolt be, ám eseményt nem emelt ki.

– ÉM –


Illusztráció
Miskolc - Encs és Gibárt közötti útszakaszon elütöttek egy gyalogost, aki az útmenti árokba esett, sérülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy az életét vesztette. A helyszínről elhajtó gázolót a rendőrök azonosították, majd elfogták. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésr...

Illusztráció
Kazincbarcika, Méra - Méránál kisteherautó borult fel, egy ember sérült, a megyei katasztrófavédelem segítségével három férfit hoztak fel a borospincéből egy Kazincbarcikához közeli településen. Dojcsák Dávid, a B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az elmúlt 24 óra történései ...