A 2017-es Új Nemzedék Díj esélyesei között a Musical és Miskolc Gálaest

Akt.:
A 2017-es Új Nemzedék Díj esélyesei között a Musical és Miskolc Gálaest
A 2017-es Új Nemzedék Díj esélyesei között a Musical és Miskolc Gálaest
Miskolc – Az Új Nemzedék Díj alapításának szándéka a társadalmi hasznosulás szempontjából látható, már befektetett erőfeszítések díjazása, támogatása.

Az Új Nemzedék Díj általános célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet arra, léteznek olyan együttműködésen és önkéntes tevékenységeken alapuló innovatív kezdeményezések, amelyek az ifjúsági korosztályt szólítják meg, és a célcsoport bevonásával valósulnak meg.

A Musical és Miskolc Gálaest egyetlen miskolciként bekerült a 10 legjobb fiatalokat támogató program közé!

A Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány célja egy olyan tehetségeket bemutató est megteremtése, amire bekerülni érdem és elismerés, ahol minden évben ifjú énekesek igazolják, hogy az elmaradottnak titulált Borsod-Abaúj-Zemplén megyében komoly tehetségpotenciál rejlik. Azt est különlegességét az a koncepció adja, hogy a könnyűzenében – elsősorban a musical műfajában szárnyaikat próbálgató ifjú tehetségek – szintén Miskolcról vagy a megyénkből származó, de immár országos és nemzetközi hírnévre szert tett befutott művészekkel „példaképekkel” állhatnak egy színpadon. A nagyszabású gálaestre általában az ősz kezdetén, szeptember végén október elején kerül sor Miskolc város központi kulturális intézményében a Művészetek Házában, a gála az idén jubilált immár 5 éves lett!

Segítsük hozzá a miskolci kezdeményezést, hogy megnyerhesse az Új Nemzedék Díjat!

Szavazni ITT LEHET >>>

musical_miskolc1_650