Miskolc

2019.11.20. 08:00

TOP 100: ma kiderül, kik alkotják a megyei elitet

Szerda délután mutatjuk be és adjuk át az idei TOP 100 magazint.

Fotó:

Húsz éve jelent meg az Észak-Magyarországban az első megyei cégeket listába szedő TOP 100, és immár tizedszer adjuk át a TOP 100 Gazdasági Díjat, amellyel azokat a cégvezetőket szeretnénk elismerni, akiknek munkáját kiemelkedő eredmények kísérik.

A vállalkozásokat ez alkalommal is három szempont (hozzáadott érték, nettó árbevétel és a foglalkoztatotti létszám) szerint rangsoroltuk. Ebben az évben mindössze 19 olyan vállalkozást köszönthetünk, akik korábban nem voltak tagjai a TOP 100 illusztris táborának. Velük együtt 150 társaság, illetve társaságcsoport alkotja megyénk gazdasági elitjét – közülük 61 társaság mindhárom mutató alapján az élvonalba tartozik.

Hogy ki veheti kézbe a díjat, az ma délután, a DVTK stadion VIP termében tartandó TOP 100 rendezvényen derül ki. Mint ahogy az is akkor lát napvilágot, hogy mely cégeknek van helye az idei kiadvány valamelyik listáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában