A 13 legszebb lány utazik a görög tengerpartra

A 13 legszebb lány utazik a görög tengerpartra
Kazincbarcika,Paralia – A Kelet Szépei 2010 versenyt Görögországban rendezzük meg június 25. és július 5. között– közölte szerkesztőségünkkel Hasulyó János főszervező.

Három megyéből – Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar – jelentkeztek a 17-25 év közötti lányok. Az előválogató Kazincbarcikán az Akropolis Discóban volt május 8-án egy retro görög parti keretében. Itt nem  a hagyományos módon történt a zsűrizés, hanem egy fergeteges buli hevében választották ki a 10 döntőbe jutó résztvevőt. A továbbjutásban természetesen sokat számított a szépség mellett a képesség, az intelligencia is, hiszen ez fontos a tévés produkció miatt– jelentette ki Hasulyó János.

A döntősök között vannak Debrecenből, Miskolcról, Kazincbarcikáról, Abaújszántóról is. A lányok azt ígérik, hogy a tavalyi döntő hangulatánál is forróbb produkciót varázsolnak majd, hiszen  a selejtező atmoszférájából is érződött már, hogy imádják a lányok a bulizást. A képek a kazincbarcikai selejtező akatt készültek, de Bátor Laca már készíti a résztvevők portfóliáját, amelyet hamarsosan megnézhet majd mindenki. Hamarosan wellnesszezni viszik a lányokat a minél jobb forma érdekében.

A görög tengerparti megmérettetésen az alábbiak versengenek majd:Tarczali Evelin, Cserháti Zsófia, Nagy Lilla Fruzsina, Takács Fatime, Rédai Barbara, Orosz Kitti, Budaházi Szandra, Cselei Nikolett, Tóth Alexandra, Póta Krisztina, Pallai Dorina, Bodnár Szabina és Marticsák Ágnes.

Ők 13-an utaznak majd június  25-én a görögországi Paraliára, hogy tíz napig minden minden mozzanatukat filmezzék és ebből készüljön majd egy TV-produkció– mondotta végezetül Hasulyó János főszervező.

A görögországi  döntőbe jutottak a tengerparti Paraliában versengenek egy tévéprodukcióban, amelyet a kazincbarcikai Diák Tévé is felvesz. Az exkluzív paralai Hotel Orfeusban szállásolják majd el a lányokat, a Gold Discoban pedig esténként bulizás várja őket. A programokban lesznek kirándulások (Olympos, Meteora, Kalózhajó, Skiathos), valamint buzukiestek is. A részletekről érdeklődni lehet a 06/20-590-9288-as informácisós telefonszámon és a www.diaktv.hu-n.

– BGy –