82. nyílt nap a Miskolci Állategészségügyi Telepen

Akt.:
82. nyílt nap a Miskolci Állategészségügyi Telepen
Miskolc – Miskolcon, 2018. május 19 –én szombaton 10 és 14 óra között 82. alkalommal tartanak nyílt napot a Fonoda u. 16. szám alatti Miskolci Állategészségügyi Telepen.

Görcsösné Szegedy Eszter, a Miskolci Állategészségügyi Telep telepvezetője az alábbiakról tájékoztatta a Borsod Online-t:

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy felemelő, simogatással egybekötött sétára, mely tökéletes alkalom arra, hogy megismerjék kutyáinkat, és örökbe fogadják egy-egy védencünket. A látogatói szeretettől állataink nagyon sokat fejlődnek, számukra a legnagyobb ajándék a simogatás és a séta!

Jelenleg 82 kutyusunk van, melyből 8 ideiglenes befogadónál várja gazdáját és van 9 macskánk is, mind ideiglenes befogadónál, akik szintén arra számítanak, a következő nyílt napon megtalálják felelősségteljes gazdájukat.

Az eddig megrendezett nyílt napok fokozottan hozzájárultak a jó kapcsolat erősítéséhez látogatóinkkal és talán ezen alkalmaknak köszönhetően egyre bővül azok száma, akik kijönnek és segítenek a nálunk lévő állatoknak. Amire továbbra is szükségük van a nálunk lévő állatoknak: sok simogatás, nagy séták, némi fülvakargatás mellé sok kedves szó, – és gazdikra!

Amire még szükségünk lenne:

  • kölyök- és felnőtt kutyának való jó minőségű eledel (nedves táp, kutyakonzerv),
  • étkezési rizs,
  • csirkehús (pl.: comb, szárny, farhát, nyak),
  • RONGYOK, régi kabátok, szőnyegek;
  • játékok: (pl.: labdák, plüssök),
  • nyakörv, póráz, szájkosarak nagyobb testű kutyáink részére is;
  • kutyáink számára immunerősítők (pl.: Dm Guard, Minera csepp, stb);

Ezúton is köszönjük a beérkezett rengeteg adományt!

Üdítővel és némi nassolni valóval várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy továbbra is együtt segíthessünk! A gazdira váró állatainkat megtekintheti honlapunkon és Facebook oldalunkon is.

A nyílt napjaink során vannak szabályok, melyeket látogatóink és állataink érdekében hoztunk. Kérjük ezeket betartani!

Nyílt napok látogatói szabályzata

1. A látogató által sétáltatni kívánt kutyát csak a telep dolgozói adhatják ki hámmal és pórázzal felszerelve, illetve ők vihetik vissza a kutyát annak helyére.
2. A kennelben lévő állatokhoz nyúlni, illetve a kennelbe belépni TILOS!
3. Az állatokat etetni TILOS!
4. A kutyasétáltatás szabályai:
4/1. az állatot szabadon engedni, illetve más sétáló kutyával összeengedni TILOS.
4/2. a kutyákat jutalmazni kizárólag a Jutalomfalat feliratú edényben elhelyezett eledellel lehet! (Egyéb esetben a kutyánál egészségügyi probléma léphet fel.)
4/3. a „speciális sétás” kutyákat a nyílt napon 12.00 – 14.00 óra között CSAK gyakorlott kutyasétáltató viheti ki lemozgatás céljából.
4/4. a sétáltatott kutya testi épségére a látogató felügyel a séta során.
5. A látogatói szabályzat be nem tartásából eredő balesetekért, károkért a telep nem vállal felelősséget.
6. A telepet mindenki csak saját felelősségére látogathatja. 14 éves életkor alatti személyek pedig kizárólag felnőtt kíséretében!