Hajdú-Bihar

2013.04.07. 19:19

Hárman támadtak egyre, egy lány miatt állt a bál

Nádudvar – Csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség R. Máté (19), N. Tibor (20) és Sz. János (22) ellen, akik vasárnapra virradóan bántalmaztak egy nádudvari fiatalembert – tájékozatott a rendőrség.

Nádudvar – Csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség R. Máté (19), N. Tibor (20) és Sz. János (22) ellen, akik vasárnapra virradóan bántalmaztak egy nádudvari fiatalembert – tájékozatott a rendőrség. Adataik szerint a három ebesi gyanúsított előzetes szóváltást követően verte meg a 21 éves sértettet egy nő miatt. Az áldozat sérülései 8 napon belül gyógyulóak. A bejelentést követően a járőrök a három támadót előállították. Az eljárás szabadlábon hagyásuk mellett folytatódik.

Hajdúdorogon őrizetbe vettek szombaton egy férfit, mert megszegte a bíróság rá vonatkozó távoltartó határozatát. A 34 éves szabálysértő korábban bántalmazta a családját, ezért 30 napra megelőző távoltartást rendeltek el az ügyében.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!