8 titkos üzenet a “Gyalogkakukkról”

A rablás helyszíne
A rablás helyszíne
Miskolc – A rendőrség eddig nyolc bejelentést kapott arról a támadóról, aki Miskolcon legutóbb fegyverrel kirabolt egy gyógyszertárat a Stadion utcában.

Lapunk által az elkövetés módja miatt “Gyalogkakukk”-nak elnevezett elkövetőről ugyan videófelvétel nem készült, azonban a 30-35 év körüli férfinek van egy jól látható ismertetőjele: egyik szeme rossz, beteg, sérült lehet.
A rendőrség szeretne már véget vetni a 2005 augusztusában a Szentpéteri kapui postán elkezdődött gyalogkakukkos módszerrel végrehajtott támadássorozatnak – melyet valószínűleg más-más személy követett el -, ezért külön nyomozócsoportot hozott létre a megyei rendőr-főkapitányság, és pénzdíjat is kitűzött a főkapitány.
Úgy tűnik, most több segítőkész – de lehet, hogy csak a vérdíjra pályázó – személyhez jutott el az együttműködésre, az elkövető elfogásának segítését célzó üzenet. A főkapitányság kommunikációs irodájától kapott információk szerint ugyanis nyolc, értékelhetőnek tűnő bejelentést kaptak a támadó személyéről, és a bűncselekményről.
Csak remélni lehet, hogy a nyomravezetői díjat elviszi valaki, azaz bejelentése nyomán tényleg elfogják az elkövetőt. Mindenesetre a nyomravezetői díj nem halmozódik, mint a szerencsejátékban immár több hete…

PT

Előzmények:
Kiraboltak egy gyógyszertárat Miskolcon
“Keserű pirula” a gyalogkakukktól