Friss hírek

2008.11.18. 10:37

LABDARÚGÁS - Ronaldo újra pályára lépett

<p>Kilenc hónappal súlyos térdsérülése után újra pályára lépett Ronaldo. A brazil csatár egy jótékonysági gálán játszott pár percet hétfő este Marokkóban a korábbi francia válogatott, Zinedine Zidane vezette csapat ellen.</p>

A marokkói Fezben pályára lépett csapatokat Ronaldo, illetve Zidane állította össze. Az ENSZ Fejlesztési Alap szegénység elleni programjának javára összehozott találkozón Ronaldóék győztek 6-5-re, a brazil csatár 20 percet játszott.

A jelenleg klub nélküli Ronaldo február közepén sérült meg, a Milan játékosaként a Livorno elleni bajnoki mérkőzésen egy rossz mozdulatot követően bal térdében elszakadt a keresztszalag. A brazil sérüléssorozata már csaknem egy évtizede tart: 1999 novemberében, még az Internazionale színeiben egy olasz bajnoki mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást a jobb térdében. Öt hónappal később visszatért, ám a Lazio elleni Olasz Kupa-döntőn ismét elszakadt a keresztszalagja szintén a jobb térdében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!