6 érdekes weboldal, amiről talán nem is hallott

Akt.:
6 érdekes weboldal, amiről talán nem is hallott
6 érdekes weboldal, amiről talán nem is hallott - © Fotó: lolpix.com
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Mindenkinek megvannak azok a jól bejáratott weboldalak, amelyeket minden nap felkeres. Ám a rutinszerű böngészés egy idő után unalmassá válhat, ezért most mutatunk hat olyan honlapot, amelyet érdemes a napi rutinba belevenni – írja az Impuls360.hu.

1. Gnoosic

Ha szeretne új dalokat, előadókat felfedezni, nincs más dolga, mint a Gnoosic platformján megadni három olyan zenekart, amelyet szeret, a rendszer pedig máris ajánl stílusban hasonló előadókat.

1_gnoosic

2. Coolthings

A Coolthing oldala arra szakosodott, hogy nap mint nap menő kütyüket mutasson be, mint az övcsatba rejtett szerszámkészlet, vagy a hordozható hőelektromos fagyasztó.

2_coolthings

3. Sort by dislikes

A Sort by disklikes oldalon megnézheti, hogy egy adott Youtube csatornán melyik az a videó, amelyik a legtöbb dislike-ot kapta, valamint tájékozódhat, mit utál a videómegosztón éppen legjobban az internet népe.

3_sort_by_dislikes

4. Madeon Adventure Machine

Jó hír az elektronikus zene kedvelőinek, hogy Madison Adventure Machine felületén néhány kattintással összeállíthatják a kívánt zenét, amelyet azután végtelenítve szól a háttérben.

4_madeon

5. Dear Photograph

“Készíts egy fotót egy régi képről a jelenben” hangzik a jelmondata a Dear Photograph oldalának, ahol felhasználók a világ minden részéről publikálhatnak olyan fényképeket felhasználók, amelyeken egy régi fotó van ugyanabban a környezetben.

5_dear_photograph

6. Lang-8

Volt már úgy, hogy megpróbált valamit lefordítani egy olyan nyelvre, amit nem ismert tökéletesen és elbizonytalanodott? A Google fordítója néha finoman szólva sem nyújt tökéletes eredményt, a Lang-8 erre kínál megoldást. A weboldalon egy rövid regisztráció után anyanyelvi lektorálást kaphatunk a kívánt szövegre, annak fejében, hogy mi is kijavítjuk mások mondatait.

6_lang-8

Forrás: impuls360.hu.