5 tipp, hogy felkorbácsold vágyaid!

5 tipp, hogy felkorbácsold vágyaid!
Még a csapból is az folyik, hogy a jó nő szeximádó, a létező összes pózt kipróbálta már a fiújával, aki persze imádja, és esze ágában sincs megcsalni ezt a csodalányt. De mi van akkor, ha te (mostanában) egyáltalán nem kívánod a szexet?!

Mióta világ a világ mást jelent a nőknek és a férfiaknak a szex. Nekünk a gyengédség, a bvagy épp az önbizalom-növelés eszközéül szolgál, de a legfontosabb, hogy a nagy átlagnak érzelmek nélkül nem megy a testiség. Persze vannak kirívó esetek: az a bizonyos kolléga, aki ha elmegy melletted, még a levegőt is szaporábban veszed; de kivételek kellenek, a kémia az kémia. A nagy átlagnak néha igenis vannak szexuális problémái, és csodalány ide vagy oda, nem mindig a szexen jár az eszünk.

Miért nem kívánod?

Igen, természetes, hogy nem mindig, de mostanában még csak eszedbe sem jut; előre rettegsz, hogy mikor kell igent mondanod, hogy ne sértsd meg, vagy orgazmust színlelned, hogy elkerüld a családi perpatvart. Ne aggódj, ennyire azért nem vészes a helyzet! A szexuálpszichológusok egybehangzó véleménye alapján az őszi hideg, a szomorkás hangulat is rossz hatással van a nemi életünkre; teljesen normális, hogy – mivel változik a bioritmusunk, – nem vagyunk oda a testi örömök gyakorlásáért. 5 lépésünkkel azonban topformába hozhatod magad, s mivel az autókon, a sörön, a munkáján és a meccseken kívül a szex érdekli Őt a leginkább, ismét a tenyeredből fog majd enni!

1. Felejtsd el a munkát!
A szakértők szerint a párok kilencven százalékának abból adódnak a szexuális nehézségei, hogy hazaviszik a munkahelyi problémákat. Beszéljétek meg a szabályokat: amint beléptek az ajtón, munka elfelejtve! Ha nem tehetitek meg minden nap, iktassatok be legalább két vagy három munkamentes estét hetente.

2. Kulcs a jó szexhez
A nőknek szex közben is fontos, hogy szépnek érezzék magukat. Ha nem vagy elégedett az alakoddal, és az itt-ott megjelenő kis párnácskákat kell takargatnod az együttlét közben, természetes, hogy nem tudsz koncentrálni. A véget nem érő romantikus filmsorozatos estéknek, és a hozzá csapott nagy dobozos csoki fagyinak bizony nyoma marad az alakodon. Így, ha valóban jó szexre vágysz, kénytelen leszel tenni érte! Irány az edzőterem, és kezdődhet a diéta! Ha betartod a szabályokat, csupán egy hétre van szükség, hogy újra önmagad legyél az ágyban!

3. Relaxálj a fürdőkádban!
Fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben, s ehhez nem elég az edzés és a diéta. Kényeztesd magad! Vegyél egy forró fürdőt, gyújts gyertyákat a lakásban, tegyél fel olyan zenét, amiről tudod, hogy ellazít! Kapcsolj ki és lazíts, gondolatban pedig próbálj ráhangolódni az együttlétre. Végezetül válassz egy finom illatú testápolót, aminek az illatáról tudod, hogy Ő is kedveli. Az illatok felkorbácsolják a vágyakat.

4. Mutasd meg, mit szeretsz!
Nincs szexibb annál, mintha megmutatod a partnerednek, hogy mi okoz örömöt neked. Ehhez azonban először neked kell tudnod! Gyorsan vagy lassan jó, gyengédségre vagy vadságra vágysz, hogyan esik jól az érintése!? Sajnos a férfiak nem gondolatolvasók, ezért jó, ha kimondod, mire vágysz. A jól megválasztott szavak amúgy is izgatóak tudnak lenni.

5. Ki kezdeményezzen?
Persze, jó, ha az ember leányával éreztetik, hogy kívánatos, és jó érzés, ha a férfi kezdeményez, de bizonyára az Ő önbizalmának is jót tenne, ha néha napján te vennéd a fáradságot, és másznál rá ellentmondást nem tűrve. Több szempontból is jobban jársz, ha a kezedbe veszed az irányítást: ha akkor például épp nem kívánod, amikor Ő akarja, később így kiengesztelheted.
Forrás: www.nana.hu
hirdetés


hirdet�s