Erotikus cikkek

2008.09.19. 14:06

Szüzesség eladó! Jelige: Vallásos neveltetés

<p>Raffaella Fico az olaszok újdonsült szexszimbóluma nem szeretne fehér menyasszonyi ruhát a jelek szerint, szüzessége elvesztésének viszont egészen egyedi módját választaná.</p>

Az olaszok újdonsült szexszimbóluma nem köntörfalaz. A 20 éves modell az egyik valóságshow révén került rivaldafénybe, a jelek szerint pedig igyekszik MEGLOVAGOLNI ismertségét, illetve valakit, aki hajlandó 1.8 millió dollárt fizetni ártatlanságának elvesztéséért.

Raffaella saját bevallása szerint ugyanis még szűz, köszönhetően vallásos neveltetésének. Ennek némileg ellent mond a felajánlkozás, az általános vélekedés szerint ugyanis ezt akár könnyűvérűségnek is bélyegezhetnénk, ami - köztünk legyen szólva - ellent mond a katolikus vallás dogmáinak. A nápolyi lány azonban nem afféle mezei örömlány, mint azt a mellékelt képek is mutatják, nem véletlen tehát, hogy nemzeti eseménnyé tudja tenni szüzessége elvesztését.

 

Természtesen az említett összegen túl a szimpátia is fontos a lány számára, így a borsos belépő nem feltétlen elegendő az egyéjszakás boldogság elnyeréséhez, de Raffaella ígérete szerint minden pályázóval szívesen elfogyaszt egy-egy pohár bort, ráadásul teljesen ingyen...

Raffaella különös felhívása nem számít unikumnak. Láthattunk már hasonló példát hasonló volumenű összegért: Nemrég egy 18 éves amerikai egyetemista lány bocsátotta áruba szüzességét, ő viszont szerény 1.25 millió amerikai dollárral is beérte.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!