5 alkalom, amikor a földönkívüliek majdnem leigázták Borsod megyét

Akt.:
5 alkalom, amikor a földönkívüliek majdnem leigázták Borsod megyét
Borsod-Abaúj-Zemplén – Szerencsére az utolsó pillanatban meggondolták magukat. 5 olyan esetet találtunk a neten, amikor valamilyen azonosítatlan tárgyat láttak a megyénk fölött. Lehet, hogy az idegenek már köztünk járnak?

1. 2012-es észlelés, 100%-os ufógarancia. Az nem derül ki, hogy pontosan hol rögzítették, valahol Borsod megyében. A világító pöttyök hangtalanul repülnek és manővereznek!

2. 2013. februárjában egy különösen nagyméretű UFO repkedett Miskolc felett. A videó beágyazását letiltották, ide kattintva megtekinthető.

3. 2010. augusztusában 2-3 percig repkedtek azonosítatlan tárgyak a Hősök tere – Villanyrendőr felett.

4. 2010-ben gyakran látogattak a megyénkbe azonosítatlan repülő tárgyak, hiszen egy megbízható és hiteles forrás, a gyakorikerdesek.hu egyik felhasználója is feszegette a témát. Ő Diósgyőr felett látott valami furcsát és afelől érdeklődik, hogy vajon békével érkeztek-e, mi lehetett a céljuk. A többiek azonnal a segítéségére siettek és megnyugtatták, hogy valószínűleg “a Diósgyőri Gépgyárba érkeztek, a 100000 fényéves garanciális felülvizsgálatra”. Még több frappáns válasz itt.

5. A galaktikaklub.hu is beszámol egy háromszög alakú UFÓ észleléséről a Miskolci Repülőtérnél, de sajnos semmi közelebbit nem publikáltak, például azt sem, hogy mikor történt.

ufo_repter_miskolc

EXTRA: Tavaly leforgattuk, hogy milyen lesz a világvége Miskolcon! Nézd meg újra!