Friss hírek

2009.05.06. 19:15

Észak-amerikai turnéra készül Kylie Minogue

<p>Húszéves zenei pályájának kezdete óta először indul koncertsorozatra Észak-Amerikába az ausztrál popsztár, Kylie Minogue - jelentették be szerdán a szervezők. A popénekes szeptember 30-án kezdi turnéját, amely 60 várost érint majd, köztük Las Vegas-t, New Yorkot és Torontót.</p>

A 40 éves Minogue-nak világszerte 40 millió albumát adták el eddig. "Évek óta akartam már Amerikában és Kanadában turnézni, és tudom, hogy a rajongóimnak sokat kellett erre várniuk" - írta közleményében Kylie Minogue.

Az Ausztráliában született énekesnő korábban sikert aratott Nagy-Britanniában is, ahol karrierjét kezdte az 1980-as években. Minogue azután kezdett énekelni, hogy szerepelt a híres "Szomszédok" című brit szappanoperában. Szervezetében az orvosok 2005-ben, 36 éves korában, mellrákot diagnosztizálták. Az énekesnőt tavaly különleges címmel ajándékozta meg a brit királyi udvar. Kylie Minogue a Brit Birodalom Rendjének tagja lett. A kitüntetést Londonban, a Buckingham Palotában Károly hercegtől vehette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!