360 fokos videó: Repülő csészealj szállt le Szikszón

Akt.:
360 fokos videó: Repülő csészealj szállt le Szikszón
© Fotó: hirek360.hu
Szikszó – Amikor egy 60 tonnás daru emel be repülő csészealjra hasonlító, hatalmas gyártósori elemet egy gyárba, akkor ott a helyünk 360-as kameránkkal.

Videónkon lekövethető daru és eszköz komótos, szimbiotikus együttmozgása, ami a 2001: Űrodüsszeia legszebb jeleneteit idézi fel.

A Hell szikszói üzeme bővül újabb gyártósorral, amivel több mint duplájára nő a gyártókapacitás. Az új elem óránként 120.000 dobozzal növeli a teljesítményt, ami így összesen 4.500.000/nap lesz. De hogy tovább fokozzuk a számorgiát:

– a beruházás összértéke 5 milliárd forint
– 70 új munkahely jön létre
– ez lesz a 3. sor a gyárban
– 7.200 négyzetméter területű épületben lakik majd
– 60 kamion szállítja Szikszóra, 4 héten át, Németországból

Fotó: hirek360.hu Fotó: hirek360.hu ©

Impozáns számok, amikhez még azt is hozzá kell tenni, hogy higiéniai és töltéstechnológiai szempontból a világ legmodernebb, sebességét tekintve pedig Közép-Európa egyik leggyorsabb töltősora lesz. Március végére fejezik be a telepítést és az összeszerelést, áprilisban vízzel tesztelik, május végére pedig már teljes üzemben tervezik használni.

Tarsoly Elemér, a HELL ENERGY Magyarország Kft. projekt igazgatója elmondta, hogy az új gyártósor beszerzését az export tevékenységük robbanásszerű növekedése indokolta. Maga a rendszer annyira ultramodern, hogy világszinten is egyedülálló.

Király Csaba


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


Fotó: Kozma István
Miskolc - Elza, Hófehérke, Batman és társaik látogatták meg a B.-A.-Z. Megyei Kórházat, hogy kicsit eltereljék a Gyermekegészségügyi Centrumban gyógyuló apróságok figyelmét betegségükről. Ők pedig boldog mosollyal az arcukon fogadták hőseiket. Lebetegedni és kórházba kerülni szörnyű dolog, a nyil...

Legótól hipnotizálódott gyerekek lepték el Kazincbarcikát
Miskolc - Az év legkockább programját szervezték meg Kazincbarcikán, ami egy nagyon jó marketingcím, de amúgy egy nagyra nőtt legózásról beszélünk. Persze sok-sok gyerekkel, akik szőnyegen, csoportosan, hipnotikus transzban üldögélve rakosgatták egymásba az elemeket. Kazincbarcikához valahogy ill...

Tűzoltók mentették az árokba csúszott buszt a Bükkben
Miskolc, Répáshuta - A havazás miatt előbb csak néhány fa kidőlése okozott gondot a Bükkben, amelyet a Közútkezelő és a katasztrófavédelem munkatársai megoldottak, később azonban az út egyre rosszabb állapotba került, annak ellenére, hogy a közút hótolói dolgoztak rajta. A miskolci hivatásos tűz...

Fotó: hirek360.hu
Szirmabesenyő - Szirmabesenyőnek van egy saját télűző fesztiválja, amiről én most hallottam először, de már 4. alkalommal rendezték meg. Ez a Röfi Nap, aminek fókuszában a falusi disznóvágások hagyománya áll: kolbásztöltés, dalolászás, pálinka, jókedv. Huszti Gábor polgármester elmondta, hogy egy...