360 fokos videó: Rátermettségüket bizonyították

Akt.:
360 fokos videó: Rátermettségüket bizonyították
Miskolc – A Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban tartották a III. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Regionális Döntőjét.

A kétfordulós komplex versenyen – amelynek fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter, miniszterelnök-helyettes – négy fős csapatok mérték össze tudásukat.

Az elméleti részben szakmai- és műveltségi felkészültségüket, idegen nyelvi-, informatikai- és közlekedési ismereteiket tesztelték, a gyakorlati részben pedig látványos, valós élethelyzeteket szimuláló feladatokat és egyéb fizikai erőnlétet, valamint ügyességet igénylő kihívásokat teljesítettek a diákok.

Nem csupán szakma, életút is

„Azok a szakgimnáziumok nevezhették tanulóikat a versenyre, ahol rendészeti ágazati vagy rendvédelmi tagozatos képzés folyik. Nem titkolt célunk, hogy szeretnénk, ha ezek a tehetséges diákok a rendőri- vagy a rendvédelmi pályán folytatnák tanulmányaikat, és ezzel életútjukat is – az érettségi után” – mondta Kőhalminé Mizsei Orsolya rendőr őrnagy, kiemelt főreferens.
Az ország négy rendészeti szakgimnáziumában zajló válogatóversenyekről az összesítésben legtöbb pontot szerző húsz csapat, azaz nyolcvan diák, jut be az április 25-26-27-én megrendezendő országos döntőbe.

Novák Krisztina | hirek360.hu


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


Miskolc - Lehet gazdájuk a nehezebb esetnek számító kutyusoknak is. A Miskolci Állatsegítő Alapítvány gazdátlan kutyái „hozták össze” Kiss Józsefet, az Észak-Magyarország nyugalmazott újságíróját és a Hírek 360 forgatócsoportját. Jóskát egyébként a Röfi regénye címet viselő könyv szerzőjeként ...

Uri Mariann és Berecz Csaba
Miskolc - Március tizenötödike nem csak az 1848/49-es forradalom és szabadságharc ünnepe, hanem a Magyar Sajtó Napja is egyben. Az idei ünnepségen Uri Mariann az Észak-Magyarország, a Borsod Online, és a borsodi Hírek360 főszerkesztője köszöntötte az egybegyűlteket. A miskolci Szinvaparkban immár...