360 fokos videó: Mintha ott lennénk a Hősök terén, a magyar válogatott köszöntésén

Akt.:
Mintha ott lennénk a Hősök terén, a magyar válogatott köszöntésén
Mintha ott lennénk a Hősök terén, a magyar válogatott köszöntésén
Budapest – Itt egy elég meggyőző videó a buliról: a Magyar Nemzeti Válogatott üdvözlése a Hősök Terén 360 fokban!

Ha nem tudott kimenni a válogatott köszöntésére, olcsó, biztonságos utólagos alternatíva megnézni ezt a pöpec videót. Magán az ünneplő magyar csapat látványán kívül azzal az élménnyel is megajándékoz, mintha zsiráffá változott volna egy óriási tömeg közepén. De olyan zsiráffá, ami bagolyként tudja forgatni a fejét.

Ha még nem látott volna 360 fokos videót: ha gépen nézi, a kurzorral tud forogni a képen belül, ha telefonon, csak simán mozgatni kell a mobilt!

Forrás: 444.hu, videó: QualitArt Média.


Drón videó: Ezrek ünnepelték a magyar válogatottat a Hősök terén


Fotók: Több ezren fogadták a válogatottat a Hősök terén

A magyar válogatottnak a franciaországi Európa Bajnokságon nyújtott teljesítményével elégedett több ezres tömeg fogadta a labdarúgó csapatot a budapesti Hősök terén hétfőn délután.

Fotók: Megérkezett Budapestre a magyar válogatott

Hétfő délután negyed 6 előtt néhány perccel megérkezett Budapestre a magyar labdarúgó-válogatott, amely vasárnap a nyolcaddöntőben búcsúzott a franciaországi Európa-bajnokságon.

Videó: Amivel nem lehet betelni – A labdarúgó Európa-bajnokság összes magyar gólja

Szalai, Stieber, Gera, Dzsudzsák, Dzsudzsák még egyszer és Birkir Saevarsson voltak a legnagyobb hőseink ebben a két hétben.

360 fokos videón a boldog magyar szurkolók

Ezer videót látott már arról, ahogy a magyarok egy emberként ünnepelnek? Ezt akkor is érdemes megnézni: soha nem nézett ki ilyen izgalmasnak, ahogy egy drukker felmászik egy lámpaoszlopra.