Tündérszépek 2020

2019.08.05. 11:00

Légy te 2020 Tündérszépe!

Mindig is szerettél volna nap lánya lenni, de annál egy kicsit mégis több? Egy nap hírnév helyett egy kicsit többre vágysz? Szeretnél részt venni egy életre szóló kalandban? Jelentkezz a Tündérszépek versenyre!

Az idei győztesek

Fotó: Kallus György

Bár a nap lánya fotózás évek óta nagy sikerrel fut, mind a jelentkezők, mind az olvasók körében, most egy még nagyobb kaland keretében mutathatod meg magad a világnak.

Az ősz folyamán lapunk és hírportálunk, a Borsod Online is csatlakozik egy új országos szépségversenyhez, azaz megyénkben is keressük 2020 Tündérszépét, aki akár te is lehetsz! Ehhez nem kell mást tenned, mint felkeresni boon.hu-n a már aktív jelentkezési felületet, és az űrlap kitöltésével könnyedén ott találhatod magad a legszebbek mezőnyében!

Folyamatosan érkezünk hírekkel, érdekességekkel, illetve bemutatjuk majd a jelentkezőket is.

S hogy mit nyerhetsz? Azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetsz, egy felkészítőtábor, számtalan nyeremény, vásárlási utalványok, mobiltelefonok és egzotikus utazás is vár a legszebbekre. De már a megyei előválogatóból továbbjutók is kapnak ajándékokat.

Légy te a Tündérszépek 2020 nyertese! Jelentkezz még ma!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában